Magnezijum hlorid

 

magn

ČUDESNI MINERAL

  • Podmlađivanja
  • Zdravlja
  • Smirenosti
  • Dugovečnosti
  • Potencije

Magnezijum hlorid, mineralnin suplement dobijen isparavanjem iz morkse vode, dragocen je zbog svoje sposobnosti da pospešuje zdravlje i vitalnost, leči brojne bolesti, usporava proces starenja i suzbija infekcije. Muškarci sa više magnezijuma u krvi imaće više testosterona u telu.

„Magnezijum je upravo čudotvoran mineral po svom isceljujućem učinku na širok raspon bolesti, kao i po svojoj sposobnosti da podmladi ostarelo telo. Neophodan je za mnoge enzimske reakcije, za zdravlje mozga i nervnog sistema, a takođe i za zdrave zube i kosti. U obliku hlorida impresivan je borac protiv infekcija“. Ova izjava umirovljenog biohemičara i nutricioniste Waltera Lasta nije preterana. Dvostruko je istinita zato što je mogućnost unosa magnezijuma putem hrane uveliko opala, jer je magnezijum preduboko u zemlji da bi ga biljke mogle povući, uz to prevelik unos kalcijuma, preterano naglašen od strane zvanične medicine. Samo u sadejstvu, magnezijum i kalcijum čine dobro telu.

Šta telo radi sa suvišnim kalcijumom u krvi?
Prebacuje ga u tkivo gde god postoji neka hronična upala. To vodi do kalcifikacije zglobova, kao kod artritisa, do kalcifikacije jajnika, prostate i drugih žlezda, što rezultira smanjenom proizvodnjom hormona. Kalcificirani bubrezi s vremenom dovode do potrebe za dijalizom, a kalcifikacija u tkivu dojki, posebno u mlečnim kanalima, često se rešava nepotrebnim mastektomijama i drugim intenzivnim tretmanima.

Više informacija o magnizijumu i njegovim čudotvornim dejstvima možete naći ovde.