O nama

DietFood d.o.o.  je specijalizovana kompanija poznata po distribuciji dijetetskih suplemenata, esencijalnih za održavanje i povratak zdravlja, posebno za podizanje i održavanje imuniteta.
Uz suplemente, dobijaju se i opširna uputstva o primenljivosti, njihovom delovanju i načinu upotrebe. Međutim, cilj ovog sajta nije samo promocija dijetetskih suplemenata, već želja da se ljudi upute u neke od mogućih konačnih rešenja zdravstvenih problema, koje ne nudi alopatska (zvanična) medicina.

Mi smatramo da ne postoje neizlečive bolesti, već samo neizlečivi pacijenti, koji smatraju da se bolesti leče uzimanjem tzv. lekova, a ne shvataju da je lečenje, pre svega, odricanje od loših navika, a posebno od pogrešnog načina ishrane. Zato će ovde biti i drugih napisa o zdravlju, nevezanih za dijetetske suplemente koje nudimo.

DietFood ima u ponudi dijetetske suplemente:  Natrijum (Sodium) askorbat – najkvalitetniji vitamin C u dva oblika: u prahu i liposomalni oblik, Magnezijum hlorid – jedini u Srbiji registrovan kao dijetetski suplement (nije Nigari), Naltrekson u malim dozama (LowDoseNaltrexone) i „Kolon Čistač“ – Imunostimulator. Svi suplementi su registrovani i preporučuju se kao alternativna pomoć u rešavanju zdravstvenih problema kao što su: Rak, Dijabetes, Osteoporoza, Multipla Skleroza, Hronova bolest(i ostale autoimune bolesti), Kardiovaskularni problemi, Opstipacija (neredovno pražnjenje creva), ali i za podizanje imuniteta kako bi se održalo optimalno zdravlje.
DietFood sarađuje sa veledrogerijama, apotekama, prodavnicama „zdrave hrane“ i teretanama registrovanim za trgovinu suplementima.

Naš moto je „Sve je izlečivo“, ali samo ako sami uzimate zdravlje u svoje ruke i budete spremni na odricanje, pre svega od loših navika u ishrani.
Dijetetski suplementi nisu lekovi, već samo nadomestak za ono što ne unosite u dovoljnim količinama kroz pravilnu ishranu, a to su pre svega: B-17, Magnezijum hlorid, Vitamin C i vlakna kao aktivator dobre crevne flore koja se nalaze u „Kolon Čistaču – Imunosimulatoru“.

Dijetetski suplementi mogu postati Vaš glavni saveznik u prevenciji ili borbi protiv bolesti. Nije medicina jedina koja Vam može pomoći. Imate ustavno pravo na izbor kad je vaše zdravlje u pitanju!