Sprečiti i izlečiti rak

hunza

Sprečiti i izlečiti rak – „odricanjem“ (pre svega od loših navika u ishrani), a tek potom „uzimanjem“ (dijetetskih suplemenata i ostalog što mislite da pomaže)

Prvo i najvažnije je da se shvati da ne postoji rak pojedinog organa već da je „RAK – KANCER“ stanje organizma a maligni tumori su samo posledica raka.

Postoji više načina i sredstava kako se tumori mogu blokirati ili čak i uništiti, a ovde će biti pomenuta dva: „vitamin B17“ i Hidrazin sulfat (u Rusiji poznat kao Segidrin).

Međutim, kancer kao bolest, za sada se rešava isključivo metaboličkom terapijom, dovođenjem imuniteta u stabilno stanje, jer svaka bolest se pobeđuje isključivo iznutra uz malu pomoć sa strane. Ne postoje lekovi koji bi mogli rešiti problem, odnosno „izlečiti“.

Godine 1952. dr. Ernst T. Krebs, biohemičar iz San Francisca, izneo je teoriju da je glavni uzrok raka avitaminoza, izazvana nedostatakom esencijalne tvari u ishrani modernog čoveka. Identifikovao je to kao deo grupe Nitrilosida, rasprostranjenih najčešće u semenkama voća iz obitelji ruža (Rosaceae) kao što su: gorki badem, kajsija, glog, trešnja, breskva i šljiva, ali se nalazi i u travama, kukuruzu, sirku, prosu, semenu lana i mnogim namirnicama koje su izbačene iz jelovnika moderne civilizacije. Odgovarajući naziv za faktor u hrani koja ima nitriloside je – VITAMIN. Budući da je bio sedamnaesti po redu izolovan iz B kompleksa, dr.. Krebs ga je nazvao „VITAMIN BI7

….“ Osim što uništava ćelije raka, B-17 ima i druga pozitivna delovanja: Normalizuje visok krvni pitisak / Poboljšava apetit / Povećava hemoglobin i broj eritrocita – pomaže kod anemije / Deluje kao analgetik, smanjuje bolove uzrokovane tumorom / Pomaže kod reumatskih bolova. Najbrži način unosa B17 je kroz ekstrakt semenki kajsije.
Preporuka je da se uzima 5 do 7 semenki iz koštica kajsije na 10 kg težine kao preventiva, a kod kancera se može ići na duplu dozu jer se u košticama nalaze i drugi vitamini, minerali i enzimi, koji će se aktivirati i pomoći laetrilu da se u telu bolje asimiluje.

Više o ovom dijetetskom suplementu i ostalim načinima za lečenje raka može pročitati na sledećem linku.